I po finale...

Za nami interaktywny finał VI edycji projektu Art Generacje! Wkrótce rozpoczniemy nabór na kolejne warsztaty

Za nami kolejny finał projektu VI edycji Art Generacji! Duże emocje i wielka satysfakcja - w taki sposób możemy określić wrażenia widzów, uczestniczek i nasze! Było to dla nas absolutny eksperyment – po raz pierwszy w historii finał odbywal się on-line. Światowa pandemia sprawiła, że Teatr Zaangażowany Społecznie przeniósł się do rzeczywistości wirtualnej i okazało się… że się da!14 grudnia 2020 r. Uczestniczki zaprezentowały wyniki swojej kilkutygodniowej pracy - tym razem były to nagrania filmowe etiud aktorskich oraz prezentacje teatralne w oparciu o postaci literackie. W tym roku po raz pierwszy pracowaliśmy w 2 osobnych grupach, dzięki temu finał projektu stał się miejscem twórczego spotkania obu  grup - a biorący w finale widzowie mieli szansę zobaczyć, w jak różnorodny sposób da się opowiedzieć o harmonii - temacie przewodnim tegorocznej edycji. Nie zabrakło również dyskusji z widzami po artystycznych prezentacjach  dokonań naszych uczestniczek.

Zapraszamy do obejrzenia galerii zdjęć z pokazu finałowego oraz etiud przygotowanych przez uczestniczki jednej z grup.

A już wkrótce ogłosimy nabór na kolejne warsztaty, zapraszamy wszystkich chętnych do wzięcia udziału w kolejnej odsłonie Art Generacji!

Projekt współfinansowany przez miasto stołeczne Warszawa w ramach Warszawskiego Programu Edukacji Kulturalnej

Partnerzy projektu: Warsztat Warszawski, Młodzieżowy Ośrodek Socjoterapii nr 1
Patroni medialni: TVP Warszawa, Teatr dla Wszystkich, waw4free